Sisindiran : Nasehat keur Barudak Sakola


CepotAwi Beulah pikeun tali
dipasian digintiran
mugi ulah cua galih
abdi bade sisindiran

kade kedah ati-ati
bilih engke kabeureuyan
dangukeun nya wargi-wargi
abdi sanes bade ngaheureuyan

Lajengkeun Macana

8 thoughts on “Sisindiran : Nasehat keur Barudak Sakola

  1. Ka cibogo ka cibadak
    Meuli ragi di bendungan
    Ulah bobogohan jeung budak
    Mahugi pepeulendungan

  2. Harideung siki markisa
    buah jaat raranggeuyan
    sakeudeung deui bulan puasa
    maksiat geura eureunan

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s