Sisindiran Urang Sunda : Paparikan Piwuruk


Cepot Batu kali dina cai
Dina cai aya hurang
Punten abdi sanes ahli
Sepi harti kirang luang

Hayam jago boga dua
dipeuncit poe kamari
kudu getol ka sakola
sangkan jadi jalma ngarti

Lajengkeun macana

Iklan

21 thoughts on “Sisindiran Urang Sunda : Paparikan Piwuruk

  1. aya manuk dina pager
    na sukuna aya bola
    lamun hayang jadi pinter
    kudu getol ka sakola

  2. aya hiji balon rek bitu
    sabab kagencet ku buhaya
    naha urang sunda teh kitu
    mopohokeun kana budaya

  3. Ninyuh ubah ku cipati
    Di wadahan piring gelas
    Anu sabar eta pasti
    Ku allah di pikaweulas

  4. hayam jago boga dua
    di peuncit poe kamari
    kudu getol kasakola
    sangkan jadi jalma ngarti

    sore sore jeung bi titi
    meuli daging ka mang agung
    percuma jalma pangarti
    lamun sifatna adigung

  5. Nanggap wayang diheulakeun
    Bodorna cepot jeung gareng
    murid nu rajin ngapalkeun
    moal meunang peunteun goreng

    Bodorna cepot jeung gareng
    Lucuna kabina bina
    Lamun embung peunteun goreng
    kudu getol di ajarna

  6. Ping balik: Sisindiran Urang Sunda : Paparikan Piwuruk | SD Negeri Daon3

  7. Kamana Jaln Ka Jogja
    Kaditu Kaplaih WETAN
    kamana Jaln Ka Surga
    Kaditu Kapangaosan

  8. Kamana Jalan Ka Jogja
    Kaditu Ka Palih Wetan
    Kamana Jaln Ka Surga
    Ka ditu Ka Pangaosan

  9. Tangkal saledri tangkal kangkung
    dijengkal baki didapur
    aya istri di kerudung
    hanjakal beuki salaki batur

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s