Sisindiran Sésébréd atawa Banyol


Sisindiran Sésébréd atawa Banyol
Leuleumpangan meuli asmun
Jalanna ka Panyingkiran
Ulah sok loba ngalamun
Mending urang sisindiran

Itu naon itu naon
Anu hideung na bujalna
Itu naon itu naon
Anu ngacung na calana

Lajengkeun macana

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s