Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA


Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA ieu tiasa di download langsung. Soal ieu tiasa dianggo latihan kanggo tatahar dina mayunan UKK Bahasa Sunda.
Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA sae pisan kanggo ngalatih sareng ngukur kompetensi para siswa SMA/SMK atanapi MA.
Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA ieu mangrupikeun soal Tes Pendalaman Materi (TPM) anu disusun ku Tim Guru Bahasa Sunda SMK Darussalam. Tangtosna wae soal ieu tebih tina kasampurnaan, Soal ieu teu sadaya ngawengku kisi-kisi UKK Bahasa Sunda 2017-2018 anu tos ditetepkeun.
Conto Soalna sapertos kieu :
aya lumut dina batu,
aya kuya di muara.
Kedah tumut kana waktu,
di dunya urang ngumbara

1. Mun ditilik tina wangunna sisindiran di luhur ka asup kana wangun….
a. Rarakitan c. Wawangsalan e. Guguritan
b. Paparikan d. Rarakitan jeung Paparikan

2. Mun ditilik tina eusina sisindiran di luhur kaasup kana…
a. Silih Asih c. Banyol e. Hereuy
b. Sesebred d. Piwuruk

3. Abdi teh kapiring leutik
Kaisinan ku gamparan
Wangsalna……..
a. Piring c. Kuring e. Leutik
b. Pisin d. Isin

Link Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA, mangga klik download!
Download Soal Ujian Kenaikan Kelas Bahasa Sunda SMA/SMK/MA

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s