Ngaran Kembang Dina Bahasa Sunda


Ngaran kembang dina bahasa sunda ngabogaan istilah anu maneuh jeung unik. Geura ilikan sababaraha ngaran kembang dina bahasa sunda ieu :

Aléwoh = kembang waluh

Ulated = kembang bawang

Bolotot = kembang cabé

Suligar = kembang kalapa

Bosongot = kembang bako

Ringsang = kembang paré Lajengkeun macana

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s