Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1


Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 ieu tiasa di download langsung. Soal ieu tiasa dianggo latihan kanggo tatahar dina mayunan Ulangan Akhir Semester Bahasa Sunda tingkat SMP/MTs Semester Ganjil Taun Ajaran 2018-2019.

Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 ieu sae pisan kanggo ngalatih sareng ngukur kompetensi para siswa SMP/MTs.

Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 di handap ieu mangrupikeun soal Tes Pendalaman Materi (TPM) anu disusun ku Tim Guru Bahasa Sunda SMP Darussalam. Tangtosna wae soal ieu tebih tina kasampurnaan, Soal ieu ngawengku kisi-kisi UAS/PAS Bahasa Sunda Tahun Pelajaran 2018-2019 anu nyoko kana kurikulum 2006 sareng Kurikulum 2013 anu tos ditetepkeun.

Kanggo ngadownload soal lengkepna sareng kunci jawabanna tiasa diklik wae dina link ieu di handap!

Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 Kelas 7 Plus Kunci Jawaban

Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 Kelas 8 Plus Kunci Jawaban

Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 Kelas 9 Plus Kunci Jawaban

Anu bade kopas supados nyantumkeun sumber asli soal ieu.

Pamugia Soal Prediksi UAS/PAS Bahasa Sunda SMP/MTs Semester 1 Taun Pangajaran 2018-2019 ieu mangfaat kanggo sadayana.

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s