Sisindiran urang sunda : silih asih


Ka talaga naek onta
naekna paheula heula
wilujeng kasadayana
hayu sisindiran heula

Jarami na tangkal kawung
diduruk henteu disundut
upami si nyai pundung
baledog wae ku simbut Lajengkeun macana

Klik sisindiran silihasih sejenna

2 thoughts on “Sisindiran urang sunda : silih asih

  1. pa guru : ngaronda mawa mantega
    mantegabawa ti kota
    nyiranda aya ku tega
    beut tega ngabagi cinta

    wiwin : meuli buku ka talaga
    meuli paku ka cianda
    hayang lagu tapak cinta
    keur manehna nu midua

  2. pak guru : ka talaga naek onta
    naekna paheula heula
    wilujeng kasadayana
    hayu sisindiran heula
    ehan : ulin ka jalan juanda
    sawaktos bulan puasa
    lamun ngaku urang sunda
    tong poho sisindiranna

Please Comment....!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s